Se hva kongen svarte da han ble invitert til skøyte-NM på Jevnaker


HURRA: Hans Majestet Kong Harald er nå på Lygna. Foto: Jørn Haakenstad

Arrangørene av NM allround skøyter på Jevnaker stadion, JIF Skøyter, har invitert kongefamilien til å være til stede under arrangementet 13. og 14. januar neste år. Nå har de fått svar fra Det Kongelige Slott.

– Det er foreløpig for tidlig å gi noe bestemt svar på om Kongefamilien vil ha anledning til å være til stede, og vi skal derfor få lov til å komme tilbake til saken, skriver rådgiver Heidi Thingelstad i en e-post til arrangørene.

Dersom forespørselen om kongelig deltakelse blir imøtekommet, vil det være Fylkesmannen i Oppland som er ansvarlig for koordinering av det endelige programmet for besøket.

Kong Harald var til stede på Hadeland i februar da NM på ski ble arrangert på Lygna. Han overvar to dager av mesterskapet, og deltok dessuten på en kongemiddag med inviterte gjester på Lygnasæter. (artikkel hentet fra Ringblad.no)