Jenteløftet 2017


Jevnakers Ingunn K. Myhre, Emma Beate Moe Brørby, Emma K. Østby, Oda Marie B. Øiom, Guro Ruden Brørby og Ingrid Marie H. Wego deltar i disse dager på Jenteløftet 2017. Jenteløftet er en treningssamling for skøytejenter fra hele landet, og arrangeres i år for sjuende året på rad. Tidligere år har samlingen vært på Østre Bolærne utenfor Tønsberg, men holdes denne gang på Skiringssal folkehøgskole i Sandefjord. Her bor de 68 jentene på to- eller tremannsrom, og det er mye fokus på å bli kjent med deltakere fra andre klubber enn den de selv tilhører. Dagene fylles med to treningsøkter per dag, konkurranser, sosialt samvær, latter og moro. Treningene ledes først og fremst av Caroline og Camilla Farestveit, og Ellen Gulliksen. Flotte jenter/damer som alle har masse erfaring som utøvere og trenere. I tillegg har tidligere landslagsløper Mikael Flygind Larsen vært med på treninger, og det blir besøk av Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen. Generalsekretær (NSF) Håvard Lauvstad vil også delta på noen treninger og jentene har en overraskelse i vente på tirsdag. Blide og treningsvillige jenter kommer helt sikkert hjem med slitne bein, mange nye bekjentskaper og hyggelige opplevelser i minne.

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00-21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Stengt inntil videre pga Korona restriksjoner. 

 

Treningstider

Tirsdag  18.00-20.00

Onsdag  18.00-20.00 (klubbløp)

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.00

Søndag  10.00-11.00

© 2016 Jevnaker IF Skøyter

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now