Rekordskred under Odalsskøyta


Odalsskøyta er over for i år. Vikingskipet kunne by på gode forhold og glatt is denne helgen og våre 15 løpere som deltok viste alle god fremgang. Stevnet ble avholdt over 2 dager, hvor alle løpere totalt gikk 4 distanser. Her fikk flere prøve seg på distanser de ikke hadde gått tidligere og det gjorde de med glans. Etter 4 gjennomførte distanser kunne så godt som alle noteres seg med en eller flere personlige rekorder. Det er veldig bra :)

For Junior C og B- løperne var også Odalskøyta uttaksløp til Landskap i Groningen i midten av Januar. Med 2. plass sammenlagt har Amalie Berg lagt inn en god søknad for å få en plass på laget som reiser til Nederland.

Komplette resultatlister kan dere lese her

Neste helg er det kombinert Risengalløp og NC 4 i Asker. Det gleder vi oss til :)