Bra åpningshelg for skøytegruppa

Åpningsstevne Vikingskipet

Lørdag tok 13 Jevnaker-løpere turen til Hamar og Vikingskipet for å teste den nye isflaten i skipet.

For de fleste av våre yngre løpere ble dette årets sesongdebut. Mange var nok spent på hvordan det skulle bli å gå løp igjen, kanskje spesielt Tobias Berg som gjør comback denne helgen etter 2 år borte fra isen. Alt i alt ble det mange gode løp og hele 9 personlige rekorder.

Blant jentene deltok Ingrid Sørslett (6 pl, J11) , Oda Marie Øiom (4 pl, J11), Emma Østby (7 pl J11), Kristine Sørslett (3 pl, J12), Ingunn Myhre (5pl, JJB) og Amalie Berg (4pl, JJB).

Blant guttene deltok Christoffer Hovde (1 pl, G11), Tobias Berg (6pl G12), Eskil (7pl, GJC), Ole Magnus (4pl, GJC) , Martin Sørslett Olaussen (8pl, MJA), Stian Bergstrøm (13pl, MJA) og Magnus Bakken Haugli 3pl, MJA).

Komplett resultatliste fra stevnet kan dere lese her

Dere finner også noen bilder fra stevnet her