Hamarlekene 9-10. januar

Bli med på skøyteløp i Vikingskipet. Arrangøren har lovet ekstra gode isforhold og alt ligger til rette for nok ei super helg i skøytehallen. Løpet passer fra rekrutt til og med junior b (mulig oppsett av gjesteklasse) Stevneinformasjon kommer og påmelding til løpene er som vanlig til Tone på mail tone.brorby@hebb.no innen søndag 3. januar Overnatting på Scandic hotell hvor det er reservert følgende rom:

  • 4-sengs med køyesenger kr. 1.425

  • 3-sengs kr. 1.225

  • Dobbeltrom kr. 1.025

  • (kan fåes i connection)

  • Enkeltrom kr. 825

NB! Pris gjelder pr. rom pr. døgn inkl.frokost:

Da det er stort trøkk på rommene denne helgen, vil vi gjerne ha tilbakemelding innen 12. desember på mail til Kristin@telepartner1.no. Klubben gir refusjon på kr. 350 pr. løper for kostnader ifb med overnatting. Kvittering/mail sendes Kristin@telepartner1.no med kontonummer for utbetaling, navn på løper(e) , stevne og dato. Felles bespisning kommer vi tilbake med.