Sommeris 2015


Da er første av i alt to uker med sommeris over. Fra sidelinjen ser det ut til at det allerede er lagt ned mange gode treningsøkter på is og som vanlig er stemningen blant løpere og støtteapparat på topp. Denne uken har også det nye laget til Sven Kramer, Team Lotto NL-Jumbo trent i skipet. Det er artig både for løpere og tilskuere å se proffene i aksjon på isen, og selvfølgelig hyggelig at de er villige til å stille opp på fotografering etterpå.

Søndag starter årets skøytecamp opp. Jevnaker skal ha med flere nye deltagere i år, og jeg antar at det er flere av dem som både gleder og gruer seg til til det. Som vanlig blir nok dette en bra samling hvor det blir mulighet for både gode treningsøkter, etablering av nye bekjentskaper og ellers bare ha det morro blant andre skøyteløpere.

Ved å klikke her kan dere se noen stemningsbilder fra dagens første treningsøkt i skipet.